Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

béchamel

jag hoppas att det
gör dig lycklig

i sömnen talade han
träden måste fällas
jag drömde om stuntmän
vingar fick tillbaka
på skatten


och en frågestund
servetter samtalsrummet
det är fint att gråta om
man har ont i själen
sydde fyra stygn
i fingret


blåbärssaft
den förbjudna delen
det är svalt där


som på t-banan
jag såg kungen
gå på wc



du skulle iväg
till en annan planet
någons ovikta kaos
örterna väntar



du talar om telefonen
men kommer inte fram
jag vill inget veta


tänk om tänk om och
långkalsonger har ben
du gick genom dörren
tippar på lotto
sjunger för


jag hoppas att det
gör dig lycklig



sedan väntar du tyst
men gud har ätit
limstift jesus också


mittemot
jag tror jag känner
dig kände dig


du är han den tysta
han som sjunger
som helst inte talar
om


jag hoppas att det
gör dig lycklig


du valde svart
kanske ångrar du
du gillar min tröja


vi har bytt portkod
ska du tala så tala
innan himlen innan
jag kittlar dig på
örat

en falukorv i ring
solen blev svart
en utfrätt


solen går ned över stan
det är fint jag ville
jag
















Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-27 01:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Rätt så obegriplig i sina enskildheter, men man får ändå ihop någon sorts sammanhang ...
2012-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP