Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick i avfallets tid

 

 

Det var en sopåkare från Lackarebäck

som stod upp till halsen i rätt vidrig träck,

kan man återvinna detta

frågade han sig med rätta

och modellerade sig strax en bajsbrun smäck




Bunden vers (Limerick) av Björn Donobauer
Läst 644 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-03-27 13:37



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Se där en hårfin sopåkare!
2012-03-30

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2012-03-30

  Daniel_78 VIP
:) härligt
2012-03-28

  LassO
man nästan känner skiten och sörjer...
2012-03-27

    Bodil Sandberg
haha ja men nu sprang skratte läck så jäkla bra !!
2012-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Björn Donobauer
Björn Donobauer