Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt från 2005


svarta blommor

jag är hoppfull varje gång jag vissnar
alla äpplen jag plockar och bittert smakar
en dag ska jag åter stå i blom




Prosa av Shush
Läst 406 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-03-28 00:03



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket vacker, ävenså i sin tragik
2012-07-04

  Rochester
Är det äpplena som smakar bittert, eller är det du som är bitter när du smakar dem? Det är dubbeltydigt, och det tror jag är bra.
2012-05-08

  Ola Rydberg
vackert blev förtjust
i öppningen
/jag är hoppfull varje gång jag vissnar/
det var udda på ett bra sätt
och även smärtsamt vackert
2012-04-09

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Mycket suggestiv bild, jag sväljer besk i halsen, orättvisornas Granada äpple”
Jag skyndar mig jag skall göra dagen till ett vit-rosa äpple blomning träd för mig och runt om mig.
Kram
Diana.
2012-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Shush