Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattarbete

Faller
genom nattens korridorer

en flinga
ett vingslag
och
död

Utanför
ropar träden
men härinne
kan de inte
hjälpa mig

Jag hjälper heller
ingen
Var är de döda nu?

Förändras rummet,
förminskas
av all sorg och smärta
all död
eller
är det bara
jag?




Fri vers av lenakarin
Läst 228 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-03-28 01:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lenakarin