Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tre kajor flyger och ropar "hej" vid torget i stan



vi sätter oss vid torget

precis i utkanten

vinden bjuder upp ditt långa hår på dans

gör piruetter


blickar ut

längtar bort


vinden viskar lågmält i sin danspartners öra

"du är fruktansvärt...

vacker"


solen och jag

kysser var sin kind

du ler med fåglarna




tänk om man bara kunde flyga iväg




Fri vers av ytligheter
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-28 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ytligheter
ytligheter