Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


I tunneln dit ljuset aldrig når

Det är ensamt längst inne i tunneln
en plats som aldrig får
känna värmen från ljuset

en mörk plats som en gång
var mitt egna vackra paradis

Jag har tydligen blandat i något
nytt hållbart i mitt tunna skelett
jag orkar stå för vem jag är

kanske är det våren
som vill säga att den är här

Jag känner att frälsaren är på väg in
i tunneln för att leda mig bort
till känslan av att komma ut

till ett hem där ni är värmen
som aldrig kommer ta slut




Fri vers av J P
Läst 377 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-28 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J P
J P