Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns en finurlig sak som kallas upphovsrätt. Alltså kopiera/sno inte andras verk och låtsas att det är ditt . Jag vill bara upplysa er om detta!


Precis innan jag vaknar

Jag är ett förvirrat litet Fmumintroll,
i hög hatt och morgontofflor.
I gryningen
styr jag åter
min kos
till
den förunderliga världen
verklighet.


© 2012 Celticgirl




Fri vers av Celticgirl
Läst 175 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-29 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl