Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns en finurlig sak som kallas upphovsrätt. Alltså kopiera/sno inte andras verk och låtsas att det är ditt . Jag vill bara upplysa er om detta!


Oidentifierbar

Försök aldrig att förstå dig på mig,
du kommer ändå inte att lyckas.
Många har försökt genom tiderna
...till och med jag själv.
Hittills har ingen lyckats att knäcka koden eller dyrka upp låset
till dörren som leder in till kärnan av mig.

*är som ett enda stort mysterium -
ett oidentifierbart objekt *


© 2012 Celticgirl




Fri vers (Fri form) av Celticgirl
Läst 183 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-29 00:15



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) det är vi nog alla var och en på sitt sätt :)
2012-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl