Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snälla




jag önskar att du tyckte jag var fin ibland

att du gav mig blickar som bara utstrålar...



ja, jag vet inte. men blicken talar om att du beundrar något.



som när vi låg på ängen tillsammans och du drömde dig iväg bland molnen och

log sådär på sniskan, som bara du kan.


just nu kanske jag bara nöjer mig med en kyss på kinden, ändå.




Fri vers av ytligheter
Läst 188 gånger
Publicerad 2012-04-12 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ytligheter
ytligheter