Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En släkthistoria/profetia på rim i 22 delar, inspirerad av korten i tarotlekens stora arkana. Alla likheter med verkliga personer, händelser och förhållanden är helt och hållet medvetna.


Sagan om Tora. Del X: Toras Lyckohjul

 

Messieurs! rien ne va plus!

allons! á son avenue!

och spänn nu ert paraply

bered er snarast att fly

se världen från en ny vy

 

jag skådar lyckornas hjul

en krona bär jag så gul

en apa ser jag till jul

kaninen han är väl kul

 

men han får vänta till påsk

här vankas inte nåt pjosk

ställ er i kö till min kiosk!

 

så får vi vänta och se

måhända blir det succé

 

allons! l' argent est perdu!




Bunden vers (Rim) av Nanna X
Läst 428 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-29 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X