Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikt



När jag nedsänkt i min egen röst
fogar ihop fragmenten
Blir jag ett med barndomsstaden och Elementen
som kan läsas tvåfalt. Som ett stilla regn på het asfalt.

Över nordliga vägar
kör jag könlösa bilar i fasta spår
Medan årstider växlar och lägger år till år
Som vore det vägen framåt. Och där har jag nog förstått nåt.




Fri vers av Janjohan
Läst 740 gånger och applåderad av 18 personer
Utvald text
Publicerad 2012-03-29 15:02



Bookmark and Share


    Shush
Otroligt fin, stillsam på något sätt.
2012-04-08

    Orm den gamle VIP
Jepp - det har du.
2012-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan