Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur `Astartes mage´, utgiven 2009, på NIKITHA Förlag


Allt rör sig

Ju mer min kropp rörde sig
desto klarare såg jag ljuset
i mitt hjärta.


Medvetandet förändrades;
jag kom att se de parallella rum
som utgör den här världen,
desamma som jag sett
som barn.


Parasollträd, flyttfågelrutter,
blåskenet bakom moln, ljudet av djur
och träd som börjat tala.


Allt rör sig,
och ger ifrån sig ljud.
Jag dansar mig en fri ande.

I dansen lever den andliga världen
och materiella
utan konflikt.




Fri vers av Eva Fidjeland
Läst 366 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-29 15:20



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Texten strömmar in i mig och fyller mig. Underbar dikt.
2012-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Eva Fidjeland
Eva Fidjeland