Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjuttioårs-krisen

 

Sjuttioårs-
krisen klarades av
vid Allhelgona

 




Bunden vers av Fredrik P. VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-29 22:31



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Så den gick snabbt över.
Skönt, då är det bara att leva på.
Bra berättat med få ord.
2012-03-30

  thyra
Så skönt, då var den avklarad :)

Kul påkommet och skrivit!
2012-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP