Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hypokondri

Jag är en riktig pojke som imiterar Pinocchio

Jag är en ornitolog fast i en fågelskrämmas kropp

Jag är en portad jultomte

Jag är en hackspett i ett dockhus

Jag är sanningen dränkt i ett regn av sarkasm

Jag är en hjärtlös kardiolog

Jag är en sjuk hypokondriker

Jag är en Gudlös troende

Jag är en gränslös horisont under en döende månes födsel

Jag är en soljusdriven sönderfallen neutronstjärna

Jag är världens lyckligaste pessimist

Jag är motsatsen till en synonym

Jag är en förväntansfull ågren

Jag är en modern fossil

Jag är en uppblåsbar hantel

Jag är en överbetald undersköterska

Jag är en förankrad ocean

Jag är vän med en främling

Jag är en vegan-kannibal

Jag är en avslappnad paranoiker

Jag är en lösaktig fästning

Jag är ett tyngdlöst berg

Jag är en ofullkomlig besserwisser men det erkänner jag inte

Jag är utspätt vatten

Jag är ett passande nageltrång

Jag ser mig själv i en krusad spegelbild



Med andra ord


Vem är jag?


Jag är min egen värsta fiende



Vem är du?




Kanske är du min själsfrände?


Kanske är du den som ska rädda mig?...




Fri vers av To create a legend
Läst 279 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-30 00:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mitt kall är vattnet till min eld. Det vita till mitt svarta. Det höga över låga. Det är du och jag och vi. Det är få som vet mitt namn. Men alla är välkomna i min famn.
2013-09-12
  > Nästa text
< Föregående

To create a legend
To create a legend