Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

står mitt i luften på ditt löfte enbart



väckt i båten
vindarna lyder dig

vid vännens grav
döden lyder dig

värnlöst lamm
lyder faderns löfte
slaktas
väcks ur dödens sköte


så vill i herdens famn jag lyda



håll mig hårt!


Fri vers av rebecca d
Läst 397 gånger
Publicerad 2006-01-28 09:07



Bookmark and Share


    steffe struts
lite avundssjuk på din starka rena tro. mycket fint fångat och formulerat!

stefan
2006-01-28

  kath
och i titeln bor din tro, en väldigt stark känsla av trygghet i tilltro reser i dina ord....
2006-01-28

  Per Rydberg
Din starka tilltro speglar sig i texten du har skrivit. Det är trösterika ord i tider av smärta, du skildrar så jag som läsare själv kan uppleva styrkan i kraften som tar sig boning i dig.!!!
2006-01-28
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d