Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pannkakssmet



Det är inte lätt att va männska
på denna planet
för det kryllar av faror
och djävlighet
å man läser varje dag
om brottslighet
det är nästan så man känner
liknöjdhet

Det är inte lätt att va männska
på denna planet
för det finns inte
en gnutta anständighet
det är ett evigt tjat om
humanitet
men ingen vill påtala skyldighet
så av alltihop
blir det pannkassmet

Bs-06







Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 335 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-01-28 09:43



Bookmark and Share


    NoMi F
Träffsäkert skrivet tycker jag
pannkakssmet av allt
Tyvärr så
2006-01-28

    Richard
Visst är det så ibland-alltid-ibland...
Vet inte hur jag ska säga riktigt.
;O)
2006-01-28

    steffe struts
kloka ord, fint formulerat!

stefan
2006-01-28

  rebecca d VIP
det är ett evigt tjat om
humanitet
men ingen vill påtala skyldighet

där sade du nog nån sanning!
2006-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg