Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu går en dom över jorden


de fräcka
går emot
hans egendom
och skatt
idag

han är kung
han håller
de fräcka vid liv
inte så länge till

förutom honom
inget liv

inte heller de
som ser på
undgår

snart
snart
är måttet
rågat

och kungen kommer
att kräva sin egendom
sin skatt
sin längtans
fullbordan

stå inte i vägen
gå inte med hopen
kanta inte deras väg

rör inte vid hans

ögonsten

välj sida




Fri vers av rebecca d
Läst 476 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-30 17:06



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
de verkligt onda är de som tiger då det onda sker...har någon sagt.
2012-03-31

  Michaela Dutius
de verkligt onda är de som tiger då det onda sker...har någon sagt.
2012-03-31

  Björn Donobauer
The continental divide, some fall this way some that, but each has decided the direction of it on their own.. Oh people people, why will ye die..
2012-03-31

  Bibbi VIP
Amen!

Livsviktigt.
2012-03-30
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d