Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mister Sleeping Beauty

En skogshuggare från Jokkar
han får med sig flickor i flockar
vad gör sen drängen
då där mitt på ängen
fortsätter att dra timmerstockar




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-03-30 18:16



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
:) det är svårt att sluta med gamla vanor
2012-03-30

    ADI Nehlin
:-) tyckte om
2012-03-30

  Mats Henricson
Härligt !
2012-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt