Du är fortfarande den ende som föder mina ord

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är fortfarande den ende som föder mina ord




Ti Amo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag och min lycka 
väntar på 
vibrationerna av dina fotspår 

 




Fri vers av issac.a.m
Läst 326 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2012-03-30 23:57



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) Vacker är kärleken... som föder dina ord...
2012-04-04

    ej medlem längre
Dina ord föder
bilder minnen och meningar
2012-04-03

  Magica VIP
Kärlek, så vackert!
2012-04-02

  isabel louise
vackert :)
2012-04-01

  Lena Själsöga Keijser
lycka

kan väcka
vibrationerna
fotspåren
2012-03-31

  Suzy med punkterna
Får mig osökt att se en speciell bild framför mig...
Ljuvliga ord som föder leendet
2012-03-31

  wildrose
Få ord som säger allt. Fint!
2012-03-31

  Fru Intighet
Så få ord och så mycket känsla.
Bravo!
2012-03-31

    lory
amare significa camminare insieme....bella poesia....
2012-03-31

    ej medlem längre
Få ord, mycket känsla....underbart är kort.
2012-03-31
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m