Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan framtiden hitta mig?

Var är jag på väg?
Vilka vägar ska jag gå för att nå mitt mål,
eller för att hitta mitt mål?

Ska jag norrut eller söderut?
Väst eller öst?

Mina tankar snurrar då det börjar bli allt närmare,
snart avslutas en del av mitt liv
och ett annat ska börja

Detaljer, måste tänka på detaljer!
Får inte glömma något!

Hur kommer min framtid bli?
Vad kommer göra mig lycklig?
Vad kommer göra mig ledsen?

Slutet, början, i mitten
jag har tappat bort vart jag är




Fri vers av Sikska
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-31 00:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Blunda och ta ett steg ut i ingenting, se vart du hamnar och ta det för vad det blir, vet inte mer vad man ska göra om man inte vill omsluta sig helt från omvärlden annars antar jag.
Ta vara på det lilla hopp man har och bara hoppas.
2012-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska