Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från fyren


Haiku 2

Klipporna vita
längst ut på Östersidan
finns kvar utan mig




Bunden vers (Haiku) av lenakarin
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-31 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lenakarin