Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från fyren


Haiku 3

Bråkdel av sekund
ett vågslag bland de andra
sen är du borta




Bunden vers (Haiku) av lenakarin
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-31 14:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lenakarin