Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lutan



låt mig vara lutan
du knäpper på
när du sjunger
din sång




Fri vers av rebecca d
Läst 377 gånger
Publicerad 2006-01-28 11:41



Bookmark and Share


  Rachel Roth
...fint
2006-01-29

  Missi VIP
åå romantisk på ett musikalist vis :))
2006-01-28

  Deva
Föll för dessa rader om kärlekens väsen, jag älskar lutmusik!
2006-01-28

  Anders P VIP
är känslosträngarna väl stämda? Ger klanglådan resonans?
2006-01-28
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d