Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtjänar något så mycket bättre

Jag älskar dig
Men du älskar inte mig

Är det detta de kallar kärlek
För den kan väl ändå inte alltid vara besvarad

Så olycklig kärlek är det väl inte
När allt är detsamma

Känslorna jag bär på
Vet du inte om

Lever ditt vanliga liv
Dag ut och dag in

Ganska alldagligt är det
Har jag mage att säga

Men när du inte vet
Hur vet jag då att du inte känner detsamma

Jag vet
För jag ser i dina ögon

Jag vet
För jag är ny på detta och har aldrig känt såhär förut

Jag vet
För hur skulle någon som du

Gilla någon
Som jag




Bevisa för mig att du inte trodde jag har dåligt självförtroende
Att jag inte har styrka nog att älska mig själv

Bevisa för mig att du inte trodde att jag var som alla andra
Att jag grät mig själv till sömns för att du lämnade mig

Bevisa för mig att du inte ville mig något illa
Att du bara menade mig väl med att låta mig sitta som ett fån



Glöm allt jag någonsin sagt om dig
Glöm alla blickar

Vet inte vad jag trodde om dig
Men jag trodde bättre om människan!



Jag är för bra för dig och din (olyckliga) kärlek
Du är för skabbig för mig och min rena själ

Jag förtjänar
Något så mycket bättre...




Fri vers av Penslar
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-31 22:10



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Mycket bra slutlig insikt, samt övrig genomgång - du förtjänar så mycket mer, glöm aldrig det.
2012-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Penslar
Penslar