Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Munherpes i nacken

Du är inte värd mig
Jag vill inte se dig

Du gav mig inget
Jag gav dig allt

Jag vet jag sa det fel
I fel ordning

Precis som du och jag

Vi kom i fel
Ordning

I livet

Vilket liv
Jävligt bra fråga

Dina kyssar är inget värda
Äckliga och förtärda

Gå och dö
Du gav mig munherpes i nacken




Fri vers av Penslar
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-31 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Penslar
Penslar