Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om växandet


Ansikten

Ljuset
tar med sig
hennes ansikte
till mörkret
att ta

Svärtan djupnar
av alla ansikten
det äter

Bara
lite i taget
bara en aning
om förändring

En morgon
tänder solen
hennes ettårslugg
av guld
men
natten behåller
hennes nyfödda ansikte
liksom det som var
igår

Mörkret är
bara
alla ansikten
som inte längre
syns




Fri vers av lenakarin
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-31 22:55



Bookmark and Share


  in effigie VIP
så vacker....ord som vrider om innerst inne...om ett sönderfallande....en saknad....om att stå inför ett stup av oändligt mörker...och ändå nå gryning
2013-02-21

  issac.a.m
En underbar dikt som har befogenhet att framkalla bilder ..
2012-04-15
  > Nästa text
< Föregående

lenakarin