Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sista-minuten bud på tradera, hatar dem så! (utom när jag gör dem)


Kampen

De lurar bakom hörnen


väntar...


iakttar...


tills tiden är rätt att slå till!



Utan nåd tar de vad de vill ha


stjäl...


kidnappar....


lämnar inget utom besvikelse




Fri vers av Sikska
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-01 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska