Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klagovisa från grannen nr 2

Ni håller grannarna vakna
med högtalarna som spraka
Givetvis kallar ni spraket musik
istället för realitetens gitarrsolo på en spik

Istället för bakgrundsmusik för rumlare
låter basen som en torktumlare
Något ni vägrar att förstå
då "musiken" fortsätter att gå

Ska jag krossa er stereo och bas?
Jag kan ordna ett riktigt mördarkalas!
Så våga inte skruva upp volymen lite
för då kommer jag dela ut ert vite!




Fri vers av Sikska
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-01 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska