Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken som väntar mig

Jag vet inte vem du är
eller ifall du verkligen väntar mig...
Jag kan bara hoppas att du är snäll
och att du får mig att skratta

Ifall du finns därute så ska jag vänta dig
eller söka upp dig själv,
vilket du än föredrar.
Bara jag hittar dig tillslut är jag nöjd

Jag kan gå igenom alla sorger med ett leende
för att jag vet att du väntar mig
men alla glada stunder med en tår
för att du inte redan är här och delar dem med mig

Jag ska kolla efter dig
i vilken skepnad du än tar så ska jag hitta dig
Och ifall jag hittat dig men tappat dig igen
så ska jag leta reda på dig ännu en gång

Du ger mig hopp om framtiden
och tröst för sorgerna i det förflutna
Du är
kärleken som väntar mig




Fri vers av Sikska
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-01 03:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
å, det mittersta var extra fint, bra där :)
2012-04-01

    Birgersdotter VIP
Helt underbar..den bokmärker jag
2012-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska