Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igen...

Förlåt
Jag sa det
En gång
Jag sa det för fan
Två gånger

Men du förlät mig inte

Hej
Jag sa hej
En gång
Jag sa det för fan
Två gånger

Men du hälsade inte tillbaka

Varför
Jag sa det
En gång
Jag sa det för fan
Två gånger

Men du svarade inte




Fri vers av Penslar
Läst 239 gånger
Publicerad 2012-04-01 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Penslar
Penslar