Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ge aldrig upp. Ljuset segrar.


Gryningsljus

Det är mörkast före gryningen,
just när stjärnor släckts på himmelen.
Mörkt det är uti vartenda hus.
Då tänds gryningsljus.
Himmelen blir åter ljus och klar.
Där som förut bara mörker var
solen strålar. Allt känns skönt igen,
hoppet återvänt.

Gryningsljus, och det mörka får ge sej av.
Gryningsljus, än en gång har det vunnit klart.
Gryningsljus ger oss hoppet tillbaks igen.
Vi ser framåt min vän.

Då vi trodde vänskapen var slut.
Då när alla grälen brutit ut.
Ingen utväg någonstans vi såg.
Allt i mörker låg.
Ljuset hade ändå övertag.
Kärleken var stark när jag var svag.
Och tillsammans kan vi än en gång
sjunga ljusets sång.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 783 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2012-04-01 14:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vad fint!
Där ljuset och kärleken finns
får mörkret vika sej.
2015-03-28

  Quasimodo
Ett starkt och skönt ljus ger den här för samvaron och tron!
2013-09-23

    Ken Cassel
sjunga ljusets sång :)

Absolut, min vän..
2013-02-02

  Anya VIP
Hoppfullt varmt.
2013-01-14

  Ljusletaren
Fint/kram
2012-10-22

  Linda CH VIP
Förtröstansfullt!
2012-10-01

  Siggesdotter
Ett hoppfullt budskap!
2012-07-06

  walborg
Fint att läsa
2012-06-09

    ej medlem längre
Fin text! Ljuset segrar!
2012-05-18

  soligajag_1 VIP
DEN är verkligen Härlig!!
Gick rakt in i hjärtat!!!
2012-05-11

  Änglaögon
vacker, ljus och hoppfull text.
2012-05-06

  bittemi VIP
Härlig, fin text
2012-05-03

  Bibbi VIP
Ljuvlig.
2012-04-23

  Larz Gustafsson VIP
Underbart!
Choson - Morgonstillhetens Land.
2012-04-01

  mare VIP
Bra, härligt !
2012-04-01
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP