Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Mitt hjärtas sång

I mörkret finns den där,
när allt runtomkring är kaos.
Då alla nyheter är fulla av
krig, våld, hat och oroligheter.
Land mot land,
människa mot människa.
Ondskan bara breder ut sig.

Men då finns den där;
Mitt hjärtas sång till Dig.
Du som fyller mig med
hopp och förtröstan,
kärlek och trygghet
och en förvissning om
att Du alltid finns där för mig.

Så därför ger jag Dig
Mitt hjärtas sång!

 

 

 




Fri vers av ResenärGenomLivet VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2023-06-21 11:21



Bookmark and Share


    Drömmar i universum
Väldigt fin dikt :)
2023-10-02

  Glitträ VIP
Tack så fint… wow !
” Du”
;)
2023-07-09

  Anya VIP
Så fin med frid och förtröstan i tonen. Tänker på Gud här, men jag kanske tänker fel?
2023-07-05

  Monika A Mirsch VIP
Tack för din underbara sång!
2023-06-27

  Eva Helene VIP
Så vackert detta i ord och bild!
2023-06-22

  Bibbi VIP
Amen!

2023-06-22

  Olof Lagerhorn VIP
En vacker och förtröstansfull dikt
om kärlekens makt.
2023-06-21

  Marita Ohlquist VIP
En underbar text om en Du som alla borde ha.
2023-06-21
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP