Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


När verkligheten gör för ont

Jag lever i mina tankar, 
det är där allt det vackra finns.
Allt det goda och ljuvliga,
allt det ömma och kärleksfulla.
Det är den plats på jorden
där det är tryggt och rofyllt.

Jag lever i mina tankar.
Där ser människorna
på varandra med kärlek.
Där önskar de bara gott till andra
och där ger man och delar med sig
av allt det man fått.

Jag lever i mina tankar.
Där värmer människornas omsorg mitt hjärta,
där rinner tårarna bara av glädje.
Där finns vi till för varandra
för där är det inte de och vi.

Jag lever i mina tankar,
det är där allt det vackra finns...

...när verkligheten gör för ont!

 

 

 




Fri vers av ResenärGenomLivet VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2023-10-15 15:14



Bookmark and Share


  bittemi VIP
Sådana tankar behöver man få vila i
2023-11-08

  louisegirl
Själsligt fint, berör!
2023-10-26

  Bibbi VIP
Amen!
2023-10-16

    Drömmar i universum
När verkligheten gör ont brukar jag leva i mina tankar med för där finns mycket skönhet o glädje :) fin o relaterande text :)
2023-10-16

  Larz Gustafsson VIP
Helvetet blir väldigt svårt att stå ut med, om man hamnar där.
2023-10-15

  Minkki VIP
ingen flykt från verkligheten, utan en hållning som gör det lättare att stå ut
2023-10-15

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfulla och väl skrivna ord om
ett tryggt inre som också borde
vara våra yttre.
2023-10-15

  Larz Gustafsson VIP
Amen. Allt annat är verklighetsflykt.
2023-10-15

  Koloristen
"Fäst dina ögon på Jesus
se in i verkligheten själv"
2023-10-15

  Feminaz
Det är ju det som borde vara det normala, att vilja leva och handlaefter omtänksamt hjärta.
2023-10-15

    ej medlem längre
Fin text.:)
2023-10-15

  Larz Gustafsson VIP
Utopier är rökridåer.
2023-10-15
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP