Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Hur har du det?

Vad är det som gör
att jag tänker på dig,
fast jag inte känner dig så bra?

Vad är det som gör
att jag undrar hur du mår
och önskar att du har det som du ska?

Vad är det som gör
att jag vill att du ska få
det som ditt hjärta önskar mest?

Vad är det som gör
att jag bryr mig varje dag,
att jag vill ge dig det jag vet är bäst?

 

Mitt hjärtas längtan är det
att leva som jag lär,
att alltid vilja människorna gott.

Mitt hjärtas trängtan är det
att vilja alla väl
och alltid ge av det jag själv har fått.

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2023-08-17 11:28



Bookmark and Share


  Anya VIP
Varm text med mycket empati.
2023-08-25

  överlevaren VIP
Varm och medmänsklig text…gillar!
2023-08-21

    Birgersdotter VIP
vackra innerliga ord
2023-08-21

  Eva Helene VIP
Så fint och hoppfullt.
2023-08-19

    Max Poisé
Det är många människor som passerar i revy och ibland händer det att tanken slår en…vad hände med dig?
2023-08-19

  Marita Ohlquist VIP
En underbar text, varav hjärtat är fullt skriver pennan.
2023-08-18

  Feminaz
Läser och blir glad inombords!
2023-08-18

  Bibbi VIP
"Störst av allt är kärleken".
2023-08-18

  Olof Lagerhorn VIP
Mycket fint utvecklat och resonerat om
att empati och medkänsla, också får
en själv att må bra.
2023-08-17
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP