Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nöjd?

Det fanns två tonårspojkar i huset 
och det enda de åt på sina smörgåsar
var ost.
Mamman brukade tjata lite och fråga
om de inte kunde äta något annat
som pålägg.
Till slut tröttnade den ene av pojkarna
på tjatet och även om han redan hade
ost på sin macka, tog han en korvskiva
och slängde den på mackan och utbrast:

"Är du nöjd nu då?"...

 

 

 




Fri vers av ResenärGenomLivet VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-06-19 10:53



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson

Tonårspojkar!
Flickorna då?

2023-06-19

  Larz Gustafsson VIP
Löjligt att bara äta ost på mackan.
Omanligt.
2023-06-19

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om en pojke som älskade ost, men inte ville höra mammans tjat.
2023-06-19

  Federico Romano
Brunost på smörgåsen menar jag..
2023-06-19

  Federico Romano
Att anpassa sig och vara mainstream. På tal om det hade en kollega som i 6 månader bara hade brunast, på mackan sen stack han med företagskassan.
2023-06-19

  Olof Lagerhorn VIP
En klurig och välskriven text med ett
större djup, än den vardagliga scenen
ger sken av.
2023-06-19
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP