Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*




mare calma

 

 

vi är inte längre

inte dofternas mystik

de svultna läpparnas dans

eller avgrunden i mörka ögon

 

passionens smärta

 

allt är borta

 

en slöja upplöst

 

vi är resterna utspridda

smaklösa askflingor

och havets sälta

 

allt är stilla nu

inget längre kedjat

 

blott två silhuetter och

månens viskning till natten

 

 




Fri vers av tdox
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-02 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tdox