Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av:Nils FERLIN..


Ett GENI.



ETT GENI.

Vinden är vresig,kölden sträng.
Ute vandrar en stalledräng.

Vägen är lång o kölden bister.
Då han i sång utbrister.

Vandringstaven stöder han sig på.
Tänk om han ett varmt loft kan finna då.

I Drömmen han spelar på handklaver.
Med pärlemor knappar,vad kan han önska mer.

Han är En Märklig-Man-Ett-Stort-Geni.
Han vandrade här,och frös precis som vi.

GBG.3/4-12 AV:Irene Åberg.





Fri vers av Irene Åberg
Läst 211 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-03 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Åberg
Irene Åberg