Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*ALLA*GULD*HJÄRTAN*


Jag Begåvar
*Alla Guld Hjärtan
På Poeter
MED
Vår Sommar
Höst Vinter
MED
Hälsa Kärlek
Kreativ Glädje
Silentium Otium
Ja Just Nu
*ÅR*2019

3/2-2019 Av*i.Åberg




Fri vers av Irene Åberg
Läst 247 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-02-03 18:28



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Tänka på andra
Du kan, plussa på.
Dig önskas gott då!

2019-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Irene Åberg
Irene Åberg