Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


**TID**


Flickan i Havanna
Sitter i Eget Ceder Träd
Då Säger Hon som Så
Kom Inte Hit till Mig
Nej! Nej!
För TID Har jag ALDRIG
Då säger jag Kom till Mig
Jag Har ALLTID TID
För*ALLA & ENVAR*
Eftersom jag*Är*
**TIDS*MILJONÄR**
Så Kom Kom Till Mig
Så Hjälper jag Dig*

3/9-2018 Av*i.Åberg









Fri vers av Irene Åberg
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-03 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Åberg
Irene Åberg