Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


*BRITTSOMMAR*HÖST*


Lövkronornas Underbara
Guld Röda Löv Prakt
Begåvar Oss
Alltid Genom
Livet
Med*Glädje
Hjärta*Själ

14/10-2018 Av*i.Åberg







Fri vers av Irene Åberg
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-21 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Åberg
Irene Åberg