Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*ÅRETS*FÖRSTA*GÅTA*

VAD ÄR DET SOM GÅR*GÅR
VARJE DAG VARJE ÅR
I PARTI*MINUT
*ALDRIG KOMMER UPP*UT
*ALDRIG FÅ NJUTA*MED*VÅR*
*UNDERBARA*NATUR*
**VEM KAN LÖSA*GÅTAN???

2/1-2019 Av*i.Åberg




Fri vers (Fri form) av Irene Åberg
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-02 18:24



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Klockan...
Vad betyder
patti... Skall
det vara parti?
2019-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Irene Åberg
Irene Åberg