Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*REGN*H2-0*


*Det Är Allt Som Vi Behöver Just Nu
Jag Önskar Regn Regn Nu
Ja Varje DAG TACK
Till Alla
Jordbrukare*Djur*Natur mm*
Så Att Alla Kan
*ÅTERHÄMTA*SIG***

27/7-2018 Av*i.Åberg





Fri vers av Irene Åberg
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-27 13:39



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
H2O behövs
annars vi väl
sövs bort
inom kort!
2018-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Irene Åberg
Irene Åberg