Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Jul*2018*


Nu Tändas 1000Ljule Ljus i varje Hem*Hus
Ser du Stjärnan i det Blå
Allt du Önskar kan du inte Få
Stjärnan Har En MAGISK*ENERGI*
DET har Hon*ALLTID*BEGÅVAT*OSS*MED*
STJÄRNAN*LYSER*SÅ*KLAR*
VAKAR*ÖVER*DIG*NATT*SOM*DAG*
DAG*SOM*NATT*
SÅ*ATT*DU*KÄNNER*DIG*SÄKER***

*GOD-JUL*GOTT-NYTT ÅR*
*TILL ALLA PÅ POETER.SE HÄR*
KRAM irene.Åberg.

22/12-2018 Av*i.Åberg








Fri vers av Irene Åberg
Läst 231 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-22 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Åberg
Irene Åberg