Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


*SANNINGEN*


Jag Trivs Bäst Med Äkta Sanning
Eftersom Den Svarta Lögnen
ALLTID kommer Fram Ändå
Så SANT Så
Jag Främjar ALLTID
Den Isande Sanningen
I VITÖGAT Som SER
JA SOM SER ALLT

22/12-2018 Av*i.Åberg







Fri vers (Fri form) av Irene Åberg
Läst 264 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-12-22 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Åberg
Irene Åberg