Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt egna hopp

Tysta steg genom rummet

mörkret ses oändlig

en tro på att ingen hör, smyger du

ett litet barn i sängen ligger tyst

känner skammen, känner rädslan

du ut bringar en skål med hopp

Hoppet alla anser fult

barnets tårar har börjat falla

med kunskap om vad som pågår

Du hoppas att ingen ska se, ingen ska höra

därför gömmer sig barnet, gömmer sig för dig




Fri vers av Luma
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-03 14:06



Bookmark and Share


  Järnkatten
En mycket gripande text...
2012-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Luma
Luma