Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan störa mig något så fruktansvärt mycket på folk.

Kan störa mig något så fruktansvärt mycket på folk. 

Folk som inte kommer i tid.

Folk som inte bryr sig men ändå inte vågar erkänna att de inte bryr sig utan spelar med lite halvhjärtat för att slippa erkänna sin apati.

 

Jag kan störa mig något så fruktansvärt på alla de som jag inte förstår, alla de som kommer ifrån en annan planet.

Stör mig så sjukt mycket på folk som drar dumma april skämt i tron att de skulle vara roliga när de egentligen bara vill vara liiiite bättre än alla andra.




Fri vers av Frökenfanny
Läst 325 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-03 17:01



Bookmark and Share


  Julio VIP
Det finns mycket att störa sig på, men det finns ännu mer att störa sig på utanför sveriges gränser
2012-08-29

    nånja
inte är de många av oss som aldrig vill vara bättre än andra
2012-07-17

  Larz Gustafsson VIP
Alla aprilskämt är dumma. Det är en primitiv och idiotisk tradition, precis som jul, midsommar och annat trams.
Ibland kan jag störa mig på människor bara för att de befinner sig i närheten av mig eller för att jag måste se dem.
2012-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Frökenfanny
Frökenfanny