Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets puzzel

Jag går här
och du går där
Vi går brevid
varandra
Men ändå går vi
inte åt samma håll
Jag kan inte spela
någon roll

Är bara den jag är
och jag finns alltid här
Kanske såg du någon annan
en den jag var
Kanske var det därför
jag inte stannade kvar

Elller så enkelt att
Vi delade för lite skratt

Livets puzzel är ett spel
någon som passar dig
någon som passar mig
blir bara rätt och inte fel

Jag har bestämt mig för att
leva mitt liv fullt ut
Vet ju aldrig när det tar slut

Vill inte vara en låtsas Pinsessa mer
Det du får är det du ser







Prosa av Spirit
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-03 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit