Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gudomlig natt..

 

 

 

 

 

 

 

Så här finner vi oss 


Ansikte mot ansikte 
bröst mot bröst 
mage mot mage 
Läppar inuti läppar 

närmar oss varandra
attraherar varandra 
förkastar varandra 
befruktar varandra 

Knådas ihop 

älskas 
blandas 
bildas 
formas 
samlas 

darrar 
ryser 
svettas 

svettas 
tills 
längtansvattnet exploderar 
och till 
sucken av födelse 




Fri vers av issac.a.m
Läst 275 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-04-03 21:31



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Passionerat om en gudomlig natt
2012-04-08

  Ninananonia VIP
:) Ja det är precis så...att födas :)
2012-04-04

    ej medlem längre
En sinnlighet som man inte går oberörd förbi...ord som fångar och berusar.
2012-04-04

  wildrose
Gillar dina sensuella texter.
2012-04-03

  SagaArt VIP
vår kärlek formar oss - underbar text
2012-04-03
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m