Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
CW 2012-04-03


Din laptop

I ett annat rum
I en annan tid
Kunde jag varit din laptop
Kunde varit mig
Du försökte förstå
Kunde varit mina knappar
Du ville trycka på

När du suttit i timmar
Sätter jag mig och rimmar
”Snart” får jag som svar
Men vet att egentligen
Kommer du aldrig
Aldrig
Bli klar




Fri vers av Caroline Lind
Läst 294 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-04-03 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caroline Lind
Caroline Lind