Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur flickan blev en hjälpare



när hon såg
att hon inte fick hjälp

såg hon till att
inte få det




Fri vers av rebecca d
Läst 575 gånger
Publicerad 2006-01-28 18:50



Bookmark and Share


  Rachel Roth
...starkt av flickan!
2006-01-29

    ej medlem längre
Jag söker i bön inför Herrens
ansikte om jag inte finner någon utväg :D
2006-01-28

  Ingrid Nilsson
Fem små rader med ord som känns som,ja,jag vet inte vad,en förtvivlad liten flicka står vid ett galler och skakar det hårt,hårt,så känns det.
2006-01-28

  stella
så funkar det, när vi ser att inget kommer låter vi det kommande utebli...
2006-01-28
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d